Bij SLR vinden we het leuk als we uitgedaagd worden met een technische vraag waar geen standaardoplossing graduation Capbeschikbaar voor is. Daarom besteden we veel tijd aan research en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen in de markt. Regelmatig schrijven we artikelen over uiteenlopende onderwerpen, en die plaatsen we hier. Dan heeft u er ook nog wat aan!

Mocht u naar aanleiding van deze artikelen nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag!

Artikel distributie van video signalen
Beeldsignalen door draad transporteren is al zo oud als de analoge televisie, er zijn veel verschillende standaarden geweest sinds de uitvinding ervan. Het weergeven van videobeelden op grote schermen bij evenementen is iets van de afgelopen decennia. Met de opkomst van betaalbare grootbeeldmogelijkheden en camera’s kwam ook de wens voor praktische bekabeling. De laatste jaren de ontwikkeling van hogere resoluties heel snel gegaan. In dit artikel een overzicht van bekabeling die we hebben gebruikt, wat we nu gebruiken en wat we binnenkort gaan gebruiken.
Hoe staat het ervoor met de ontwikkeling va de LED verlichting
Hoe zit dat toch met dat wonder der techniek, die bejubelde lichtbron uit de jaren tachtig die langzaam de lichtbron van de toekomst aan het worden is. Waarom gebruiken we die nog niet op grote schaal in theateromgevingen ?…..