Museum Speelklok nieuwe vleugel

Museum Speelklok heeft een vleugel opnieuw ingericht. Voor deze vleugel hebben we een aantal audiovisuele oplossingen geleverd. Op enkele plekken zijn "toeters" opgehangen. Dat zijn oortelefoons...

Projectie Centraal Museum

Voor de expositie "Atelier Dick Bruna" die voor lange tijd in het centraal museum te zien zal zijn hebben we op drie plekken projecties gerealiseerd. Elke plek heeft zijn eigen eisen.

Afspeelinstallatie Museum

In Buren (gld) is het Marechausseemuseum gevestigd. Voor het vertonen van beeldmateriaal hebben wij een zeer eenvoudig te bedienen afspeelinstallatie gemaakt.

Museum Speelklok lichtinstallatie

Museum Speelklok in Utrecht heeft een grote collectie zelfspelende muziekinstrumenten.

Heropening Elizabeth Weeshuis Museum

Na een uitgebreide verbouwing opende het Elizabeth Weeshuis in Culemborg opnieuw de deuren. Dit gebeurde met een een feestelijke dag, waarvan de start in de...

Slimme lichtinstallatie

Voor de expositie "nachtvangst" was het museum op zoek naar een oplossing om een kunstwerk dynamisch te belichten. Het moest makkelijk te programmeren zijn en eenvoudig in gebruik.

Musea

In musea spelen multimedia en sfeervolle verlichting een steeds grotere rol. SLR heeft brede ervaring in het realiseren van mooie, werkbare oplossingen voor musea.