Naast de keuze voor het merk en kwaliteit van de apparatuur is het ook verstandig stil te staan bij het onderhoud ervan. U wilt graag jarenlang plezier hebben van uw apparatuur, zonder verassingen. Om dit te bereiken is een goed onderhoudsplan zeer belangrijk. Wij hebben daarvoor een uitgebreide technische dienst in huis om materiaal van onszelf en materiaal van onze klanten in optimale conditie te houden.

We gaan graag met u om tafel om een passend onderhoudsplan te maken voor uw installatie. Hierdoor wordt de kans op storing tot een minimum beperkt. Mocht er onverhoopt toch iets uitvallen, dan hebben we u dankzij onze uitgebreide verhuurvoorraad binnen no-time weer operationeel. Bij deze Operational Support staan onderhoud en de logistieke afwikkeling hiervan centraal. Wij werken niet met onderhoudscontracten die u in uw vrijheid en budget belemmeren maar werken uitsluitend op afspraak.

In samenwerking met onze sales afdeling wordt door de technische dienst de installatie van theater- of presentatiemateriaal verzorgd.

Daarnaast kunt u bij onze technische dienst terecht voor custom inbouw of montage van apparatuur of bekabeling.