Om een persoonlijke invulling te geven aan een uitvaart zijn mooie technieken in te zetten. U kunt denken aan het vertonen van foto's op een scherm, een geluidsinstallatie op locaties waar geen stroomvoorziening aanwezig is, het subtiel uitversterken van een muziekensemble, het opnemen van een uitvaartdienst op CD of het vertonen van de plechtigheid via een videoverbinding in een tweede ruimte.

Voor al uw wensen en vragen op het gebied van audiovisuele techniek kunt u bij SLR terecht. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen die te maken hebben met beeld-, geluid- en lichttechniek.

SLR beschikt over de vakkennis, de beste apparatuur en ervaren technici om alle mogelijke wensen van u en de nabestaanden vorm te geven, op elke locatie. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de techniek tijden de uitvaart vlekkeloos verloopt.

Technici van SLR werken nauwkeurig en discreet.

Met SLR hoef ik nergens meer over in te zitten: keer op keer bewijzen ze hun professionaliteit, bieden ze uitstekende kwaliteit en service. SLR snapt heel goed waar het in een uitvaart over draait. Een zorg minder voor mij en een zorg minder voor de familie" - Peter Bos, karakter uitvaart.