SLR verkoopt in samenwerking met importeurs uit de Benelux een aantal merken welke hun sporen hebben verdiend op het gebied van theater- en presentatietechniek. Wij beperken ons niet tot een merk maar kijken naar de specifieke wensen van de klant om daar een product bij te zoeken. We hebben een selectie van een aantal merken waarmee wij werken, deze merken vindt u ook terug in onze verhuurvoorraad en hebben hun betrouwbaarheid bewezen.

Balieverkoop:

U kunt bij SLR terecht voor kleinmateriaal en verbruiksartikelen welke dagelijks in een theatertechnische omgeving nodig zijn. Gaffer/ballet tape, kleurfilters, reservelampen, connectoren en elektrotechnisch installatiemateriaal zijn allemaal op voorraad en meestal meteen mee te nemen. Zoekt u iets specifieks? Laat dit dan even weten en wij doen ons best dit op tijd voor u in huis te hebben.

Installatie:

SLR heeft ruime ervaring met het ontwerpen en installeren van licht, geluid, beeld en rigginginstallaties. Elk project is maatwerk en wij maken graag een afspraak om de situatie ter plaatse te bekijken.