Sinds 1999 is SLR de schakel tussen mens en techniek bij uiteenlopende gelegenheden. Van expositie tot bedrijfsevenement en van vergaderruimte tot popfestival: SLR zorgt voor een vlekkeloze oplossing op maat.

TEAMGEEST
‘Kan niet, bestaat niet, is vaak onze eerste reactie als er iets nodig is op audiovisueel gebied’, zegt eigenaar Robert van Hees. Geen vraag is te gek of er is passende oplossing. We zijn een hecht team en houden wel van pionieren en uitvinden.

IN HET ECHT
Welke wensen, ideeën en verwachtingen zijn er? Daar luisteren we naar. Samen maken we een plan en zorgvuldige afspraken, ook over het budget. Hoe de opstelling er in het ‘echt’ uitziet kunnen we met een animatie mooi laten zien. De apparatuur op tijd op de juiste plek en makkelijk te bedienen? Daar gaan we voor.

Bij een groter bedrijfsevenement kan het handig zijn als een van ons er is voor de technische ondersteuning. Om alles goed te bedienen. En als de techniek hapert zijn we er snel bij om het te verhelpen. Service van de zaak.

20 JAAR ERVARING
De jaren tellen: SLR bestaat al 20 jaar! Als het gaat om kennis en ervaring is dat vooral voordelig. Alles wat we weten van theatertechnieken blijkt ook bijzonder goed te gedijen in een zakelijke omgeving. De vraag groeit, zeker op digitaal gebied. Er is dan ook geregeld plaats voor mensen met een technische inslag die willen leren en meegroeien. Bekijk de vacatures voor een (stage)plek.

Op vrijdag 5 juli 2019 hebben we ons 20 jarig bestaan gevierd met een borrel voor onze relaties en freelancers. Bekijk hier de aftermovie van deze heugelijke gebeurtenis.